Deborah

Hallo, ik ben Deborah Anjema- Visser.

Al van jongs af aan weet ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Na de middelbare school was het voor mij dan ook een logische stap om de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen. Meerdere jaren ben ik met veel plezier actief geweest op kinderdagverblijven en als gastouder. Maar ik merkte dat ik de persoonlijke aandacht en korte lijntjes van het gastouderschap samen wilde brengen binnen een ruimere locatie. En dat is gelukt. Op deze manier kunnen wij uw kind meer kansen bieden zich op een speelse wijze optimaal te ontwikkelen. U zult mij vooral als vaste pedagogisch medewerker op de groep tegenkomen.

Jolanda

Hallo, Ik ben Jolanda Lei.

Als moeder van Deborah, heb ik Deborah in haar werk als gastouder diverse keren mogen bijstaan. Tijdens die momentjes, naast mijn werk als franchisenemer in een kledingwinkel, genoot ik hier ontzettend van.
Zoals ze zeggen 'doe datgene waar je blij van wordt'.

Deborah zal zich hoofdzakelijk concentreren op de groep.
Ik houd mij bezig met de kantoorwerkzaamheden, rondleidingen, kennismakingsgesprekken en zorg dat er elke dag een heerlijke warme maaltijd voor de kinderen klaar staat.

Rest mij nog te zeggen : Welkom bij kinderdagverblijf ‘Barbaborah’.

Hallo, ik ben Chantal Scheper- de Haan.

In 2008 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente.
In het zelfde jaar heb ik daarbij mijn SPW Certificaat behaald.
Sinds 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang.
Na een lange tijd bij een grote kinderopvangorganisatie te hebben gewerkt, kom ik nu met veel plezier het Barbaborah team versterken als pedagogisch medewerker.
Tot snel bij Barbaborah.  

Hallo, ik ben Marleen Sijtsma.

In juli 2012 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker.
Na mijn opleiding ben ik aan het werk geweest in de gehandicaptenzorg en als gastouders aan huis. Wat ik aan het werken met kinderen zo leuk vind, is de enorme fantasie die kinderen hebben. Alles is mogelijk in hun fantasie en vaak komen er de mooiste oplossingen uit voor 'problemen'. In mijn vrije tijd doe ik aan improvisatie theater. Tot snel bij Barbaborah!

 Hallo, Ik ben Paula Huizinga. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker.
Na 3 jaar als invalkracht bij een grote organisatie te hebben gewerkt, ben ik begonnen als gastouder bij een gezin thuis. Een grote droom van mij was werken als au pair in Australië. Deze stap heb ik december 2016 gezet. Ik heb 7 maanden met veel plezier voor 3 kinderen mogen zorgen en veel van het land gezien. Een groot en fantastisch avontuur. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging en kom ik het team van Barbaborah versterken. Tot ziens bij Barbaborah!

Hallo, Ik ben Amanda Lamsma 

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Na twintig jaar gewerkt te hebben als voedingsassistente in het MCL heb ik 2 jaar geleden het besluit genomen om een andere weg in te slaan en te willen gaan werken binnen de kinderopvang.
Na gewerkt te hebben binnen 2 grotere kinderopvangorganisaties mag ik nu bij Barbaborah aan de slag.
In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij badminton vereniging Poona'64.
Daarnaast vind ik het leuk om creatief met kinderen bezig te zijn.
Ik hoop dat ik dit veel bij Barbaborah met de kinderen mag gaan doen.
Tot ziens bij Barbaborah