Hallo, ik ben Deborah Anjema- Visser. 

Al van jongs af aan weet ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Na de middelbare school was het voor mij dan ook een logische stap om de opleiding pedagogisch medewerker te gaan volgen. Meerdere jaren ben ik met veel plezier actief geweest op kinderdagverblijven en als gastouder. Maar ik merkte dat ik de persoonlijke aandacht en korte lijntjes van het gastouderschap samen wilde brengen binnen een ruimere locatie. En dat is gelukt. Op deze manier kunnen wij uw kind meer kansen bieden zich op een speelse wijze optimaal te ontwikkelen. In 2018 ben ik zelf moeder geworden van een dochter. Dit heeft mij weer veel nieuwe inzichten gegeven. U zult mij vooral als vaste pedagogisch medewerker op de groep tegenkomen.

Hallo, Ik ben Jolanda Lei.

Als moeder van Deborah, heb ik Deborah in haar werk als gastouder diverse keren mogen bijstaan. Tijdens die momentjes, naast mijn werk als franchisenemer in een kledingwinkel, genoot ik hier ontzettend van.
Zoals ze zeggen 'doe datgene waar je blij van wordt'.

Deborah zal zich hoofdzakelijk concentreren op de groep.
Ik houd mij bezig met de kantoorwerkzaamheden, rondleidingen, kennismakingsgesprekken en zorg dat er elke dag een heerlijke warme maaltijd voor de kinderen klaar staat.

Rest mij nog te zeggen : Welkom bij kinderdagverblijf ‘Barbaborah’.

 Hallo, Ik ben Paula Huizinga. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker.
Na 3 jaar als invalkracht bij een grote organisatie te hebben gewerkt, ben ik begonnen als gastouder bij een gezin thuis. Een grote droom van mij was werken als au pair in Australië. Deze stap heb ik december 2016 gezet. Ik heb 7 maanden met veel plezier voor 3 kinderen mogen zorgen en veel van het land gezien. Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Barbaborah. Tot ziens bij Barbaborah!

Hallo, ik ben Christa Oostenveld.

Werken met de jongste kinderen is mijn passie. Na mijn opleiding SAW 4 ben ik door gegaan met Pedagogiek. Tijdens deze opleiding ben ik begonnen met mijn eigen babypraktijk (Olijfje). De omgang, opvoeding en verzorging zo leuk en aangenaam mogelijk maken is mijn doel. Inmiddels ben ik moeder van twee jongens (2017 & 2020). Naast de babypraktijk heb ik gewerkt in de kinderopvang en bij een logeerhuis voor kinderen met een gedrag stoornis. Sinds 2019 werk ik bij Barbaborah.

Hallo, ik ben Wynanda Dijkstra.

Ik woon met mijn dochter van zes en mijn kat in Leeuwarden. Ik vind werken met kinderen fantastisch en heel waardevol, het geeft mij veel voldoening om iets positiefs te mogen bijdragen aan hun ontwikkeling. Sinds 2019 werk ik bij Barbaborah. Ik zie jullie daar!

Hallo, Ik ben Amanda Lamsma 

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Na twintig jaar gewerkt te hebben als voedingsassistente in het MCL heb ik 2 jaar geleden het besluit genomen om een andere weg in te slaan en te willen gaan werken binnen de kinderopvang.
Na gewerkt te hebben binnen 2 grotere kinderopvangorganisaties ben ik sinds 2018 bij Barbaborah werkzaam.
In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij badminton vereniging Poona'64.
Daarnaast vind ik het leuk om creatief met kinderen bezig te zijn.
Tot ziens bij Barbaborah

Hallo, ik ben Jolanda Westra.

In 2009 heb ik mijn opleiding Pedagogiek behaald. Daarvoor heb ik Sociaal pedagogisch werk niveau 3 en 4 behaald. Na vele werkervaringen in gastouderopvang, (speciale) kinderopvang en in het onderwijs ben ik sinds 2019 werkzaam bij Barbaborah. Mijn passie voor jonge kinderen kan ik helemaal kwijt bij kinderdagverblijf Barbaborah! De ontwikkeling van het jonge kind vind ik enorm interessant en ik vind het erg leuk om daarop in te spelen met verschillende activiteiten passend bij het kind. Tot ziens bij Barbaborah!

Hallo, Ik ben Mirjam Hamimida 

Werken met jonge kinderen is iets wat ik het liefste doe en wat goed bij mij past. Ik heb ervaring als pedagogisch medewerker en ben een aantal jaren gastouder geweest na de geboorte van onze zoon. Ook ben ik een tijdje gezinsondersteuner geweest bij een thuiszorgorganisatie. Daar werkte ik met kinderen van 0-18 jaar. Mijn hart ligt bij de verzorging en begeleiding van het jonge kind dus ik ben sinds 2020 helemaal op mijn plek bij Kinderdagverblijf Barbaborah.

Hallo, Ik ben Paulina van Wieren 

In 2019 heb ik mijn opleiding pedagogisch werker 3 afgerond.
Mijn stage heb ik hier bij kinderdagverblijf Barbaborah mogen doen.
Na het behalen van mijn diploma kon ik hier blijven werken. Dit vind ik erg fijn omdat ik een goede band heb opgebouwd met de kinderen en ouders. Inmiddels ben ik zelf trotse moeder van een dochter (2020).

Hallo, ik ben Joyce Visser.

Ik woon samen met mijn vriend, zijn dochter en onze 2 zoons in Stiens.
Na 12 jaar te hebben gewerkt in de horeca,
heb ik het roer omgegooid en kwam ik het team van Barbaborah versterken.
Ik neem een deel van de kantoorwerkzaamheden op mij,
bereid het eten en help een handje op de groep.