Barbaborah is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Ons kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen, een babygroep en een peutergroep. Hierdoor spelen we optimaal in op de ontwikkeling van uw kind. Door een klein en vast team van medewerkers hebben kinderen snel een veilig en vertrouwd gevoel. Persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Onze visie: ”Het opvangen van kinderen in een vertrouwde, veilige en warme omgeving waarin het zichzelf kan ontplooien. Daarbij horen bij de leeftijd passende uitdagingen. Wat we een kind willen meegeven is het vertrouwen in zichzelf en in anderen”.

Uniek bij ons kinderdagverblijf zijn de dieren die er buiten rondlopen, de warme maaltijd, huiselijkheid, altijd een bekend gezicht, uitstapjes & ruime haal en brengtijden.

Om een beeld te krijgen hoe onze dag eruit ziet:
7.00-9.30 uur: Kinderen worden gebracht. Kinderen zwaaien ouders uit en kunnen vrij spelen.
9.30 uur: Fruit met thee of water, daarna lezen we gezamenlijk een boekje of gaan we liedjes zingen.
9.30-11.30 uur: Kinderen die s ’ochtends nog slapen gaan naar bed. Met de oudere kinderen gaan we buiten spelen, activiteiten doen zoals bijvoorbeeld knutselen, kleien, voorlezen of ze mogen vrij spelen.
11.30 uur: Eten we een warme maaltijd met thee of water.
12.30-13.30 uur: Kinderen die alleen een ochtend of middag zijn kunnen gehaald of gebracht worden.
12.00-15.00 uur: Kinderen die s ’middags slapen gaan naar bed. De kinderen die niet meer slapen gaan naar buiten, activiteiten doen zoals knutselen, kleien, voorlezen of vrij spelen.
15.00 uur: Limonade met koek. De kinderen hebben nog tijd om vrij te spelen of activiteiten te doen.
16.00 en 16.15 uur: Gelegenheid voor ouders om kinderen nog voor de broodmaaltijd op te halen.
16.20 uur: Broodmaaltijd met thee of melk.
16.45-18.30 uur: Kinderen worden weer opgehaald en kunnen in de tussentijd vrij spelen.

We werken met thema’s waardoor de altijd een leuk en aansluitend activiteitenprogramma hebben. Tijdens de thema’s proberen we altijd een stukje van thuis te betrekken. Ook baby’s worden optimaal gestimuleerd door onze babyspecialisten.

Wilt u graag een keer kennismaken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding. Meer informatie? Stel ons een vraag of neem een kijkje in ons pedagogisch beleid op de pagina ‘voor de ouders’. Om ons te volgen of een impressie te krijgen neem eens een kijkje op onze facebookpagina.